2015. július 23., csütörtök

3 nap alatt 2 kg fogyás

1. nap

Reggeli: 1 csésze tea édesítőszerrel, 1 szelet fokhagymás pirítós
Tízórai: 1 db alma vagy 1 szál sárgarépa
Ebéd: sopszka saláta (a recept a lap alján található)
Uzsonna: 2 szál sárgarépa
Vacsora: 2 szelet Graham kenyér juhsajttal, 1 pohár száraz vörösbor

2. nap

Reggeli: 1 csésze tea édesítőszerrel
Tízórai: 2 fej karalábé
Ebéd: 35 dkg párolt zöldség (padlizsán, paprika, paradicsom)
Uzsonna: 1 szál sárgarépa vagy 1 fej karalábé
Vacsora: 1 csésze tea édesítőszerrel, hideg joghurtleves, 1 pohár száraz fehérbor

3. nap

Reggeli: 1 csésze tea édesítőszerrel,
Tízórai: 2 db paradicsom
Ebéd: 2 szelet Graham kenyér ajvával (paprikás padlizsán)
Uzsonna: 2 db paprika
Vacsora: sült paprikasaláta (1 adag), 1 szelet Graham kenyérel , 1 pohár száraz vörösbor

Sopszka saláta (4 adag)

Hozzávalók:
  • 20 dkg kígyóuborka,
  • 20 dkg paradicsom,
  • 2 fej vöröshagyma,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 10 dkg sós juhsajt,
  • 4 evőkanál olívaolaj,
  • 2 evőkanál borecet,
  • petrezselyem,
  • só,
  • bors.

Elkészítés: A paradicsomot és az uborkát felkockázzuk, a negyedekre vágott hagymát szeleteljük, majd összekeverjük az apróra vágott fkhagymával és petrezselyemmel. Meglocsoljuk az olajból, borecetből sóból, borsból kikevert öntettel, majd az egészet lehűtjük. Tálalás elött a tetejére juhsajtot morzsolunk.